Golflessen

Voor elk niveau, voor elke doelstelling

Zoals bij de meeste sporten, wordt het golfspel leuker, mooier en interessanter naarmate je de techniek en het spel beter beheerst. Dan is het heerlijk om met vrienden of alleen over de meest prachtige golfbanen te lopen en te genieten van de slagen en de wedstrijd. Anders dan bij veel andere sporten is dat verreweg het meeste afhangt van de techniek. Als de basistechniek goed op orde is, dan kun je ook op een mindere dag hebt, toch een leuke ronde spelen.

Belang van goede techniek
En het is deze techniek waar Spandersbosch Golfschool dan ook vol op inzet. We blijven hameren op je grip, je houding en je golfswing. En die drie dingen combineren blijkt in het begin toch vaak lastiger dan het lijkt. Een ‘eigen’ manier van staan en slaan slijt er eenvoudig in. Iets waar je in het begin misschien nog wel mee wegkomt, maar waardoor je naar verloop van tijd wel snel tegen je grenzen aanloopt. En dan kan het maar zo zijn dat degenen die bij de start van de lessen veel moeite hadden om een goede golfswing onder de knie te krijgen, je na enige tijd op alle fronten voorbijstreven.

Gebruik van ondersteuning
Spandersbosch Golfschool beschikt over een prachtige, deels overdekte, driving range, voorzien van een spiegels, oefenmatten, fotomateriaal, richtpunten, chipping en putting green en bunkers. Allemaal elementen die we volop inzetten om je de verschillende golftechnieken aan te leren. Aanvullend maken we gebruik van video’s om je bewust te maken van de gehanteerde techniek en de gewenste techniek.

Afwisselende lessen
In de eerste fase gaat de meeste tijd zitten in het ontwikkelen van een goede basistechniek en een consistente golfswing. Maar te lang en te veel oefenen aan de swing heeft ook z’n beperkingen. Want het golfspel kent veel meer interessante onderdelen. Dus nemen we je al snel mee naar de oefengreens en de bunker. En heb je alles een beetje onder de knie, dan oefenen we een paar holes op het golfpark. We nemen je mee in spelinzicht, tactiek en strategie en geven je allerhande tips.

Oefening baart kunst
Ook voor golfen geldt: weinig oefening leidt tot geringe vordering. Daarbij haal je vaak betere resultaten als je de trainingsfrequentie verhoogt in plaats van de trainingsduur. Een verloren uurtje? Maak daar gebruik van.

Beginnen met golfen of je golfspel verbeteren?
Spandersbosch Golfschool geeft les aan alle leeftijden en op alle niveaus.

Reserveer jouw les bij jouw favoriete golfpro!

Een of enkele lessen volgen wanneer het jou uitkomt en bij de golfpro die jij wenst? Boek dan zelf eenvoudig en snel je lessen in de Proagenda.

Hoe werkt het?
Hieronder vind je een overzicht van de golfprofessionals die lesgeven op Spandersbosch.Selecteer de golfprofessional waar je een of enkele lessen van wilt volgen, selecteer in zijn agenda de dag en het tijdstip dat je de les wilt volgen en maak daar een reservering. De uren dat de golfpro niet beschikbaar is, zijn geblokkeerd.

Mocht je specifieke wensen t.a.v. de les hebben, dan kun je die hier ook aangeven.Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging van de les.

Meer informatie
Bekijk hier het volledige lesaanbod.
Vragen? Stuur een e-mail naar info@golfschoolspandersbosch.nl of bel 035 – 68 555 99.

Of boek nu eenvoudig online een 1/2 dag cursus

18 juli

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch
1 augustus

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch
15 augustus

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch
29 augustus

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch
12 september

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch
26 september

€ 49,00

 • Exlclusief
 • Lunch

Meet the pro's

Onze professionals zijn allemaal ervaren volledig gekwalificeerd en krijgen goede waarderingen van onze deelnemers. Maak kennis of boek direct een les bij één van onze professionals via de agenda onder de pro.

Eric Haars

Eigenaar golfschool

Thijs Spaargaren
HeadPro Golfschool

Geeft les op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Ruud Bos

Geeft les op maandag dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Edward de Jong

Geeft les op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Justin Kiviet

Geeft les op maandag, dinsdag, woensdagavond, zaterdag en zondag.

Milan Dikken

Geeft les op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Marco Dijkema

Geeft les op dinsdag en donderdag .

Dirk Arends

Geeft les op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De professionele maar zeer toegankelijke golfschool waar je samen met de Golfpro jouw  golfdoelstellingen realiseert.

Vacatures
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!

Contact

Spandersbosch Golfschool
Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

035-68 555 99
info@golfschoolspandersbosch.nl