Lesaanbod
Voor elk niveau, voor elke doelstelling

Zoals bij de meeste sporten, wordt het golfspel leuker, mooier en interessanter naarmate je de techniek en het spel beter beheerst. Dan is het heerlijk om met vrienden of alleen over de meest prachtige golfbanen te lopen en te genieten van de slagen en de wedstrijd. Anders dan bij veel andere sporten is dat verreweg het meeste afhangt van de techniek. Als de basistechniek goed op orde is, dan kun je ook op een mindere dag hebt, toch een leuke ronde spelen.

Belang van goede techniek
En het is deze techniek waar Golfschool Spandersbosch dan ook vol op inzet. We blijven hameren op je grip, je houding en je golfswing. En die drie dingen combineren blijkt in het begin toch vaak lastiger dan het lijkt. Een ‘eigen’ manier van staan en slaan slijt er eenvoudig in. Iets waar je in het begin misschien nog wel mee wegkomt, maar waardoor je naar verloop van tijd wel snel tegen je grenzen aanloopt. En dan kan het maar zo zijn dat degenen die bij de start van de lessen veel moeite hadden om een goede golfswing onder de knie te krijgen, je na enige tijd op alle fronten voorbijstreven.

Gebruik van ondersteuning
Golfschool Spandersbosch beschikt over een prachtige, deels overdekte, driving range, voorzien van een spiegels, oefenmatten, fotomateriaal, richtpunten, chipping en putting green en bunkers. Allemaal elementen die we volop inzetten om je de verschillende golftechnieken aan te leren. Aanvullend maken we gebruik van video’s om je bewust te maken van de gehanteerde techniek en de gewenste techniek.

Afwisselende lessen
In de eerste fase gaat de meeste tijd zitten in het ontwikkelen van een goede basistechniek en een consistente golfswing. Maar te lang en te veel oefenen aan de swing heeft ook z’n beperkingen. Want het golfspel kent veel meer interessante onderdelen. Dus nemen we je al snel mee naar de oefengreens en de bunker. En heb je alles een beetje onder de knie, dan oefenen we een paar holes op het golfpark. We nemen je mee in spelinzicht, tactiek en strategie en geven je allerhande tips.

Oefening baart kunst
Ook voor golfen geldt: weinig oefening leidt tot geringe vordering. Daarbij haal je vaak betere resultaten als je de trainingsfrequentie verhoogt in plaats van de trainingsduur. Een verloren uurtje? Maak daar gebruik van.

Beginnen met golfen of je golfspel verbeteren?
Golfschool Spandersbosch geeft les aan alle leeftijden en op alle niveaus.

Meet the pro's

Onze professionals zijn allemaal ervaren volledig gekwalificeerd en krijgen goede waarderingen van onze deelnemers. Maak kennis of boek direct een les bij één van onze professionals via de agenda onder de pro.

Justin Kiviet

Geeft les op maandag, dinsdag, woensdagavond, zaterdag en zondag
Tarief vanaf €65,- 50 minuten

Edward de Jong

Geeft les op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Tarief vanaf €65,- 50 minuten

Marco Dijkema

Geeft les op dinsdag, woensdagavond, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 
Tarief vanaf €65,- pp 50 minuten. 

Esmee jones pro foto

Esmee Jones

Geeft les op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Tarief vanaf €60,-  50 minuten

Milan Dikken

Geeft les op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag
Tarief vanaf €60,- pp 50 minuten

Eric Haars

Eigenaar golfschool

De professionele maar zeer toegankelijke golfschool waar je samen met de Golfpro jouw  golfdoelstellingen realiseert.

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Spandersbosch Golfschool
Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

035-68 555 99
info@golfschoolspandersbosch.nl