Spandersbosch
-Golfpark-

Schitterend golfpark, gastvrij & laagdrempelig

Tussen Bussum en Hilversum ligt prachtig Golfpark Spandersbosch. Het golfpark omvat twee – door Gerard Jol ontworpen – uitdagende 9-holes banen.

Boschbaan
De Boschbaan is de thuisbaan van de Golfclub Spandersbosch. De club wordt gekenmerkt door begrippen als: vriendelijk, laagdrempelig, onderlinge acceptatie, gezellig en sportief.

Nieuwe leden kunnen kiezen voor een speelrecht op beide banen of een speelrecht alleen op de Crailoobaan. De club wordt gekenmerkt door begrippen als: vriendelijk, laagdrempelig, onderlinge acceptatie, gezellig en sportief.

Over de vereniging
De vereniging is NGF Committed to Jeugd en heeft een  actief jeugdprogramma waarbij Spandersbosch Golfschool, onze Brasserie en de Golfclub optimaal samenwerken. De Golfclub wil zich verder ontwikkelen als een golfvereniging voor het hele gezin én voor de ‘golfer 2.0′ die speelplezier, flexibiliteit én sportieve ontwikkeling in een voor hem of haar geldende balans wil beoefenen. In onze receptie, bij de driving range, golfschool en shop, wordt u ontvangen door onze caddiemaster, die u verder helpt met het reserveren van starttijden, het kopen van greenfee’s en overige informatie over het golfpark.

De vereniging is NGF Committed to Jeugd en heeft een  actief jeugdprogramma waarbij Spandersbosch Golfschool, onze Brasserie en de Golfclub optimaal samenwerken. De Golfclub wil zich verder ontwikkelen als een golfvereniging voor het hele gezin én voor de ‘golfer 2.0′ die speelplezier, flexibiliteit én sportieve ontwikkeling in een voor hem of haar geldende balans wil beoefenen. In onze receptie, bij de driving range, golfschool en shop, wordt u ontvangen door onze caddiemaster, die u verder helpt met het reserveren van starttijden, het kopen van greenfee’s en overige informatie over het golfpark.

Zakelijk
Binnen de vereniging is een inspirerend ondernemersnetwerk actief dat regelmatig op vrijdagmiddag samen golft. Regelmatig vinden bedrijfsevents op maat plaats voor zakelijke relaties in de regio. 

Ook voor zakelijke contacten biedt het golfpark veel mogelijkheden waaronder het bedrijfslidmaatschap en de businessclub ‘The Bridging Link’ waarvan de leden eens per maand golfen en netwerken. 

Benieuwd?
Bekijk hier alle mogelijkheden.

De professionele maar zeer toegankelijke golfschool waar je samen met de Golfpro jouw  golfdoelstellingen realiseert.

Vacatures
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes!

Contact

Spandersbosch Golfschool
Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

035-68 555 99
info@golfschoolspandersbosch.nl