Masterclasses

Bunker, chippen en putten

De opbouw van de masterclass

Tijdens deze masterclass begeven we ons naar de bunker en de greens van de golfschool. De golfpro laat je aan de hand van verschillende situaties zien welk materiaal, welke houding en welke slag het effectiefst zijn. Alle technische en mentale elementen komen aan de orde.

De masterclass kost € 49,- p.p. Minimaal aantal deelnemers is 4 en maximaal 6.

Meer weten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@golfschoolspandersbosch.nl of te bellen
naar 035 – 68 555 99.

Ik wil meedoen aan een Masterclass.

Werken aan de perfecte golfswing

Ben je niet (meer) helemaal tevreden over je golfswing? Mist het je aan stabiliteit? Of wissel je goeie ballen af met “toppers”en dan weer voor de bal de grond in? Werk dan intensief aan de verbetering van je golfswing middels een video masterclass.

Tijdens deze masterclass evalueert een ervaren Golfpro jouw huidige swing en geeft aan waar de verbeterpunten liggen. Zo nodig gaat hij samen met jou terug naar de basis. De grootste uitdaging voor zowel de golfer als de pro is eerst de bal te raken en dan de grond. 

Om het ook voor jou goed inzichtelijk te maken wat je moet aanpassen, maakt hij een video-opname. Aan de hand daarvan gaan jullie gericht werken aan een betere swing. Met meer plezier in het golfspel als resultaat.

In twee uur een betere swing

De masterclass kost € 49,- p.p. minimaal aantal deelnemers is 4 en maximaal 6.