DSC01081
Driving Range

Lekker een balletje slaan !
Volop trainen voor jong en oud

Veelzijdig trainen
Onze driving range is toegankelijk voor iedereen.
Of je nu voor de eerste keer op de driving range staat en wilt ervaren wat het is om een bal af te slaan? Of dat je al jaren actief bent in de golfsport? Het blijft belangrijk om te werken aan je golfswing op de driving range.

De driving range bestaat uit 40 verzorgde afslagplaatsen, waarvan een groot deel overdekt. Tevens is er verlichting waardoor je ook tot na zonsondergang nog volop kunt oefenen.

Op deze driving range mag je alleen gebruikmaken van de ballen uit de ballenmachine. De tarieven vind je in de rechter kolom. Naast de driving range beschikt Spandersbosch Golfschool ook over een chippinggreen, puttinggreen en een tweetal oefenbunkers. Alle vrij toegankelijk.

Kortom, wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u nog meer plezier van uw golfpassie heeft.

Tarieven
De drivingrange is voorzien van een ballenmachine die werkt met een elektronische ballenkaart.
1 credit geeft 25 ballen
2 credits geeft 55 ballen

De machine accepteert geen contant geld !!
De kosten voor een ballenkaart bedragen
€ 5,-
De eerste storting op de kaart bedraagt minimaal € 25,-, daarna kun je ieder gewenst bedrag opladen. Deze pas is oplaadbaar in de shop.

Bij storting van € 50,- ontvang je een extra tegoed van € 7,50, bij storting van € 100,- ontvang je een extra tegoed van € 20,--

bij aanschaf van een ballenpas kunt u gratis gebruik maken van onze oefenfaciliteiten zoals de chipping en de puttingreen.

Vragen over de drivingrange of de faciliteiten? Stuur een bericht naar info@golfschoolspandersbosch.nl of bel naar:                       035 – 68 555 99.

De professionele maar zeer toegankelijke golfschool waar je samen met de Golfpro jouw  golfdoelstellingen realiseert.

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Spandersbosch Golfschool
Sportpark Crailoo 26
1222 AA Hilversum

035-68 555 99
info@golfschoolspandersbosch.nl